Olimpia Titanii încheie sezonul pe locul 5

by Redacția

Aflată pentru prima dată în Divizia A1 la volei masculin, Olimpia Titanii a reușit să își asigure poziția a cincea cu o etapă înaintea încheierii competiției. Titanii s-a impus în trei seturi la Zalău.

0 - 3
Full Time

Arbitrii

A 1A 2
Serei CristianBorota Sebastian-Ovidiu

Rezultat

Echipa12345Seturi
SCM Zalău1724220
Titanii București2526253

Detalii

Dată Time League Sezon
aprilie 16, 2022 18:00 Play-Off 5-8 2021-2022

Lipsă…

Locație

Sala Sporturilor Zalău
Bulevardul Mihai Viteazul 49, Zalău, Romania

Olimpia Titanii avea nevoie de un singur punct în ultimele două meciuri ale sezonului: la Zalău și de la Baia Mare, pentru a termina pe locul 5 în clasamentul final al campionatului.

Olimpia s-a impus cu 3-0 în sala vicecampioanei ediției trecute și astfel, va termina pe poziția a cincea și in premieră a obținut calificarea în Cupa Challenge! Zălăuanii vor termina pe locul 6 indiferent de rezultatul din ultima rundă.

În celălalt meci al penultimei etape a grupei 5-8 Explorări Baia Mare a învins cu scorul de 3-0 pe Știința București, dar această victorie nu avea cum să influențeze clasamentul final, acolo unde băimărenii vor termina pe locul 7, iar bucureștenii pe poziția a opta.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii