duminică, iunie 26, 2022

Ovidiu Hațegan și Radu Petrescu, delegați în cupele europene

by Mircea M
Cei doi arbitri români împreună cu brigăzile lor au fost delegați la partide din play-off-ul Europa League și Conference League.

Ovidiu Hațegan va fi “centralul” meciului dintre Celtic și AZ Alkmaar, din play-off-ul Europa League, iar acesta va fi ajutat de către asistenții Radu Ghinguleac, Sebastian Gheorghe și de al patrulea oficial Andrei Chivulete.

Radu Petrescu va arbitra partida Rennes – Rosenborg, din play-off-ul Conferencea League, iar alături de acesta vor fi asistenții Mircea Grigoriu, Mihai Marica și al patrulea oficial Marcel Bîrsan.

Partida din Europa League se va juca miercuri, 18 august, de la ora 21:45, iar meciul din Conference League se va disputa joi, 19 august, de la ora 21:00.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii