Patru jucători de la Volei Municipal au fost convocaţi la naţională

Echipa naţională de volei masculin a României, se va reuni în data de 8 iulie, în vederea pregătirii şi participării la turneul de calificare pentru Campionatul European.

Printre jucătorii convocaţi de Dănuț Pascu, se numără patru voleibalişti de la  Municipal Zalău, centru Mihai Gheorghiță,  trăgătorul secund Rareş Bălean , coordonatorul Cristian Bartha și centru Andrei Spînu.
Selecționata României se află în Grupa A, alături de reprezentativa Danemarcei și a Finladei. Primul meci al nationalei la acest tuneu de calificare, este programat pe data de 15 august cu selecționata Danemarcei. Următorul meci al tricolorilor se va disputa pe 22 august când băieți pregătiți de Dănuț Pascu vor întâlni naționala Finlandei.

“Este prima mea convocare la lotul de seniori a României și sunt bucuros. Cred că va fi o experință nouă pentru mine și sunt sigur că voi acumula lucuri noi de la jucătorii lotului național” a declarat Rareș Bălean.

Turneul de calificare la Campionatul European este programat în perioada 15 -28 august 2018.  La această competiție vor participa 26 de echipe care sunt împărțite în 7 grupe.

[themeum_category category=”stiri” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Știința Explorări, victorie spectaculoasă cu Steaua

Ionuț Popa

Steaua se întoarce fără punct de la Baia Mare

Mircea M

Corona Brașov bifează a 17-a victorie

Oana B

Știința Explorări joacă acasă, cu Steaua

Mircea M

Programul etapei a 19-a, un meci va fi televizat

Mircea M

Laurențiu Lică după victoria de la Zalău

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More