Paula Todoran si Daniela Cîrlan au fost premiate de Primăria Zalău!

Club Sportiv Municipal Zalau Zalău a avut două sportive la Jocurile olimpice de la Rio,  ambele fiind premiate marţi de primarul Ionel Ciunt, în cadrul unei conferinţe de presă.Paula Todoran a terminat cursa de maraton pe locul 101, în timp ce Daniela Cîrlan a fost nevoită să abandoneze din cauza unor probleme de sănătate.

Primăria Zalău susţine performanţa sportivă

Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău, a premiat ieri 11 octombrie 2016, cele două sportive Todoran Paula Claudia şi Cîrlan Daniela Elena şi antrenorii acestora, Seişan Mirel şi Boberschi Lorena, pentru performanţa sportivă realizată, constând în îndeplinirea baremului de participare şi reprezentare a Municipiului Zalău la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016.

Cele două sportive impreuna cu antrenorii Mirel Seişanu şi Lorena Boberschi au fost premiate fiecare cu suma de 5.000 de lei.

“Mulţumesc Primăriei Municipiului Zalău pentru toată susţinerea avută de-a lungul anilor in obtinerea marilor performante.Aşa cum a spus şi domnul primar  este nevoie de o muncă titanică pentru a ajunge la acesta performanta de a termina un maraton olimpic. Toata lumea stie cate sacrificii facem pentru sport  pentru a ajunge la marea performanţă. Sunt nevoie de mii de antrenamente şi de sute de mii de kilometri alergaţi in timpul pregatirilor”, a declarat Paula Todoran.

“Pentru mine a fost o mare surpriză această premiere, nu m-am aşteptat, având în vedere că vin dintr-un alt oraş, țin să mulţumesc  Primăriei Zalău cât şi Clubului Sportiv Municipal”, a declarat Daniela Cîrlan.

[themeum_category category=”handbal” layout=”carousel” title=”citeste si” maxpost=”9″]

Citește si...

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

Kansas City a cucerit al patrulea Super Bowl

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More