Primăria Târgu jiu, somează firma constructoare

După ce ieri o echipă de la Sabotorii Gorjului a reuşit să facă fotografii şi filmeze la faţa locului. După primele ploi de aseară, apa s-a scurs din tavan, pe parchet și în loja destinată VIP-urilor. În încăperea în care se află centrala, situația este mult mai gravă.

Ploaia se scurge în interior, pe trepte, iar pereții sunt deja afectați de infiltrații. Sala Sporturilor se află în garanție, cu toate că reprezentanții Primăriei Târgu Jiu au semnat recepția acesteia. Compania Națională de Investiții a fost informată cu privire la problemele ivite.

„Noi am făcut o adresă, l-am adus la cunoştinţă anumite probleme care au apărut la Sala Sporturilor. Am şi iniţiat Companiei Naţionale de Investiţii, o adresă cu toate aceste probleme care au apărut. Sala este încă în garanţoie. Există o anumită sumă care a rămas din proiectul iniţial şi urmează ca societatea care s-a ocupat de construcţia acestei săli să vina si sa remedieze toate aceste deficienţe” a declarat Marcel Romanescu, primarul Municipiul Târgu Jiu

Firma constructor, SC Grup Primacons din Slatina, a fost somată de către Primăria Târgu Jiu, despre deficiențele apărute si ulterior remedierea lor. În luna Martie a acestui an a fost organizat si primul eveniment de sport a fost Campionatul European de Box Under 22.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate