Raliul Dakar 2014 – Carlos Sainz a câștigat etapa a 7-a, Nani Roma lider in clasamentul general!

Echipajul Carlos Sainz și Timo Gottschalk a câștigat etapa a 7-a a Raliului Dakar 2014 la secțiunea auto, desfășurată duminică între localitatea argentiniană Salta și  Uyuni, cu o probă specială de 533 km si 230 km de legătură.

131119_carlos_sainz_7

Castigatorii au terminat etapa cu timpul de 4 h 43 min 28 sec, iar pe locul trei a ajuns echipajul alcătuit din Nasser Al-Attiyah (Qatar) și Lucas Cruz (Spania), pe Mini, la 4 min 24 sec, și de francezii Stephane Peterhansel/Jean Paul Cottret (Mini), la 7 min 04 sec.

Spaniolul Nani Roma și copilotul său francez Michel Périn (Mini) s-au clasat pe locul al patrulea, la 8 min 56 sec, dar sunt lideri la general, cu timpul total de 27 h 03 min 52 sec.

Stephane Peterhansel e al doilea în ierarhia generală, la 31 min 31 sec de lider, locul al treilea fiind ocupat de perechea Giniel De Villiers (Africa de Sud)/Dirk Von Zitzewitz (Germania), pe Toyota, la 48 min 23 sec.

Etapa a opta, programată luni, se va desfășura între Uyuni (Bolivia) și Calama (Chile), pe 302 km cronometrați, la care se adaugă 510 km de legătură.informeaza agerpress

Citește si...

România s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Redacția

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More