Raliul Dakar 2014 – Nani Roma este noul lider in clasament la secțiunea auto

Nani Roma/Michel Périn  a câștigat etapa a treia a Raliului  Dakar 2014 la secțiunea auto și a preluat șefia clasamentului general,  după ce străbătut cei 302 km de probă specială (295 km de legătură) în 2 h 58 min 52 sec, între localitățile argentiniene San Rafael și San Juan.

nani romaKrzysztof Holowczyc/Konstantin Jilțov (Mini) a terminat pe locul doi, la 1 min 07 sec,  a încheiat cursa pe locul 28, după ce a suferit nu mai puțin de 6 pene.

La general, Nani Roma este lider, cu timpul total de 9 h 20 min 13 sec, podiumul fiind completat de echipajele Orlando Terranova (Argentina)/Paulo Fiuza (Portugalia), la 9 min 06 sec, și Nasser Al-Attiyah (Qatar)/Lucas Cruz (Spania), la 10 min, ambele pe Mini, etc. Stephane Peterhansel este pe cinci, la 24 min 08 sec de lider.informeaza agerpres

Etapa a patra se va desfășura miercuri între San Juan și Chilecito, cea mai lungă probă specială — 657 km (211 km de legătură)

Citește si...

România s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Redacția

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More