Raluca Olaru, în sferturile de finală la dublu la Shenzhen

Raluca Olaru este singura jucătoare din România care a câștigat astăzi la Shenzhen, în China, calificându-se în sferturile de finală ale probei de dublu. Compatrioata noastră face pereche cu Olga Savchuk, din Ucraina, cele două, favoritele cu nr. 3, trecând ușor de adversarele lor, Y. Duan/Q. Wang, din China, pe care le-au învins cu 6-2, 6-2.

Monica Niculescu și Sorana Cirstea pierd în turneul de simplu. Simona Halep și Niculescu, eliminate la dublu.

Din păcate pentru ele, Monica Niculescu și Simona Halep, favoritele 4 ale probei de dublu, au pierdut din primul tur fiind învinse cu 6-3, 6-3 de perechea rusă N. Dzalamidze/V. Kudermetova.
Pentru Monica Niculescu acesta a fost ultimul meci la acest turneu, ea fiind învinsă și în proba de simplu. Compatrioata noastră a pierdut în turul 2, 6-7(1), 4-6, în fața chinezoaicei Qiang Wang.
În fine, tot în turul 2 a pierdut și Sorana Cîrstea, eliminată de favorita principală a turneului, Agnieszka Radwanska, din Polonia, care s-a impus cu 6-0, 6-3.

[pro_ad_display_adzone id=”55284″] [themeum_category category=”handbal” layout=”carousel” title=”citeste si” maxpost=”9″]

Citește si...

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

Finala Ligii Naționale începe duminică, la Cluj-Napoca!

Redacția

Rareș Toader, record al competiției în Dubai!

Mircea M

Gloria și-a luat revanșa în fața echipei Dunărea Brăila, în Liga Florilor

Mircea M

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More