Rareș Bălean: Mă bucur că antrenorul are încredere în mine

Campioana României, Volei Municipal Zalău, s-a impus în prima etapă a noului sezon competiţional cu o victorie în trei seturi în fața maramureșenilor de la Știința Explorări Baia Mare.

De la campioană s-a remarcat Rareș Bălean care a reușit 16 puncte.

”Sunt bucuros că am început campionatul cu o victorie și antrenorul are încredere în mine, sper să cotinuăm tot așa. Trebuie să ne pregătim și să tratăm fiecare meci cu seriozitate, doar așa vom obține rezultate bune. Mergem la Cluj cu gândul la victorie.” a declarat Rareș Bălean

Prima convocare a lui Bălean la echipa naţională a fost în clasa a IX-a când a participat cu naţionala de speranţe la Campionatul Balcanic. În anul 2013 a jucat în echipa mare a zalăului, an în care a avut dublă legitimare: CSS și Volei Municipal Zalău. Cu echipa zălăuană, Rareş Bălean a devenit campion național în sezonul 2016-2017, triplu vicecampion naţional şi a câştigat de două ori Cupa României.

Campioana României, Volei Municipal Zalău va juca următorul meci în deplasare, în faţa echipei Universitatea Cluj. Partida este programată sâmbătă, 14 octombrie, la ora 12.00 la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.