răzvan mihalcea a semnat cu campioana pentru încă două sezoane! Răzvan Mihalcea a semnat cu Campioana pentru încă două sezoane! razvan mihalcea foto sportexclusiv

Răzvan Mihalcea a semnat cu Campioana pentru încă două sezoane!

Campioana își conturează lotul pentru următorul sezon, brazilianul Leonardo Dal Bosco a fost primul jucător care a semnat cu Municipal Zalău, fiind urmat de extrema Cornel Miron, care s-a înteles cu conducerea clubului pentru încă doi ani. Aflat la final de contract, centrul Campioanei României, Răzvan Mihalcea, a semnat prelungirea contractului pe o perioadă de doi ani cu echipa din Zalău. 

S-a remarcat la VCM Piatra Neamț unde a evoluat o perioadă de cinci ani, iar în 2011 a semnat cu CS Remat Zalău, an în care echipa a cucerit titlul și Cupa României.

În sezonul 2016-2017 Răzvan Mihalcea a reușit 145 de blocaje având un proncentaj de 54%. 

Palmares

CLUB TEAMS 

2017 European CupsVolei Municipal ZALAU
2016 European CupsVolei Municipal ZALAU
2014 European CupsVolei Municipal ZALAU
2013 European CupsRemat ZALAU
2012 European CupsRemat ZALAU
2008/2009 European CupsL.P.S. PIATRA NEAMT
2007/2008 European CupsL.P.S. PIATRA NEAMT

NATIONAL TEAMS

2017 CEV Volleyball European ChampionshipROMANIA
2015 CEV Volleyball European LeagueROMANIA
2014 CEV Volleyball European LeagueROMANIA
2015 CEV Volleyball European ChampionshipROMANIA
2014 FIVB World Championship European QualificationROMANIA
2012 CEV Volleyball European LeagueROMANIA
2013 CEV Volleyball European ChampionshipROMANIA
2012 Olympic Games – European QualificationROMANIA
2011 CEV Volleyball European LeagueROMANIA
2011 CEV Volleyball European ChampionshipROMANIA
2007 Junior World Championships

 

Sportul unește oamenii – Cadoria răzvan mihalcea a semnat cu campioana pentru încă două sezoane! Răzvan Mihalcea a semnat cu Campioana pentru încă două sezoane! Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri 1024x154
Sportul înseamnă sanatate răzvan mihalcea a semnat cu campioana pentru încă două sezoane! Răzvan Mihalcea a semnat cu Campioana pentru încă două sezoane! sport proiect logo pt link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *