Răzvan Mihalcea a semnat cu Campioana pentru încă două sezoane!

Campioana își conturează lotul pentru următorul sezon, brazilianul Leonardo Dal Bosco a fost primul jucător care a semnat cu Municipal Zalău, fiind urmat de extrema Cornel Miron, care s-a înteles cu conducerea clubului pentru încă doi ani. Aflat la final de contract, centrul Campioanei României, Răzvan Mihalcea, a semnat prelungirea contractului pe o perioadă de doi ani cu echipa din Zalău. 

S-a remarcat la VCM Piatra Neamț unde a evoluat o perioadă de cinci ani, iar în 2011 a semnat cu CS Remat Zalău, an în care echipa a cucerit titlul și Cupa României.

În sezonul 2016-2017 Răzvan Mihalcea a reușit 145 de blocaje având un proncentaj de 54%. 

Palmares

CLUB TEAMS 

2017 European Cups Volei Municipal ZALAU
2016 European Cups Volei Municipal ZALAU
2014 European Cups Volei Municipal ZALAU
2013 European Cups Remat ZALAU
2012 European Cups Remat ZALAU
2008/2009 European Cups L.P.S. PIATRA NEAMT
2007/2008 European Cups L.P.S. PIATRA NEAMT

NATIONAL TEAMS

2017 CEV Volleyball European Championship ROMANIA
2015 CEV Volleyball European League ROMANIA
2014 CEV Volleyball European League ROMANIA
2015 CEV Volleyball European Championship ROMANIA
2014 FIVB World Championship European Qualification ROMANIA
2012 CEV Volleyball European League ROMANIA
2013 CEV Volleyball European Championship ROMANIA
2012 Olympic Games – European Qualification ROMANIA
2011 CEV Volleyball European League ROMANIA
2011 CEV Volleyball European Championship ROMANIA
2007 Junior World Championships

 

Sportul unește oamenii – Cadoria răzvan mihalcea a semnat cu campioana pentru încă două sezoane!Iubitorii-de-sport-ofera-cele-mai-multe-cadouri-1024x154Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri
Sportul înseamnă sanatate răzvan mihalcea a semnat cu campioana pentru încă două sezoane!sport-proiect-logo-pt-linksport proiect logo pt link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *