miercuri, august 10, 2022

Reacția conducerii lui CFR Cluj după ce presa a scris că echipa va intra în insolvență

by Redacția

Conducerea clubului CFR Cluj a reacționat după ce în presa s-a scris că echipa va intra în insolvență.

„Ca urmare a ultimelor știri apărute în mass-media cu privire la o posibilă intrare în insolvență a clubului nostru, dorim să facem următoarele precizări:

Vrem să asigurăm întreaga suflare “alb-vișinie”, suporteri, jucători, parteneri, apropiați ai clubului, că NU se pune problema ca CFR 1907 Cluj să solicite deschiderea procedurii de insolvență.

Suntem extrem de dezamăgiți de pseudo-jurnaliștii inventatori de “știri bombă” care au ca scop inducerea în eroare a opiniei publice și nu au o bază reală. Domnul Remus Răureanu, angajat al GSP, e unul dintre cei care a semnat foarte multe știri false, fără să verifice informațiile publicate, așa cum îi cere deontologia jurnalistică. Ne îndoim serios de credibilitatea dumneavoastră, domnule Răureanu.

În altă ordine de idei, vă asigurăm că avem toată încrederea în echipă, staff tehnic și în potențialul lor de a ne duce din nou în grupele unei competiții europene, iar tot focusul nostru, al tuturor celor implicați în viața echipei, este obținerea de rezultate pozitive.

Vă asigurăm încă o dată că suntem o familie la CFR Cluj și oricât ar încerca unii să ne destabilizeze NU vor reuși.” se arată în comunicatul clubului clujean

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii