marți, august 16, 2022

Record de asistență la un meci de volei feminin

20.565 de fani la finala campionatului european

by Mircea M
FOTO CEV
Sâmbătă, 4 septembrie 2021, va intra cu siguranță în istoria voleiului feminin. Ediția 2021 a campionatului european la volei feminin a atins punctul culminant la finala dintre Serbia și Italia disputată în „Štark Arena” din Belgrad – unde 20.565 de fani s-au reunit pentru a stabili un record de participare.

Italia, a ieșit învingătoare de această dată (3-1) după ce a pierdut cu 0-3 în fața aceluiași adversar în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 în urmă cu doar câteva săptămâni. Turcia a încheiat europeanul pe poziția a treia.

Având competiția masculină în plină desfășurare, de asemenea, în patru țări și în ciuda restricțiilor încă în vigoare din cauza pandemiei coronavirusului a fost stabilit un nou record în voleiul feminin.

#EuroVolleyW

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii