duminică, august 14, 2022

RETROSPECTIVĂ 2020 Adin Cojocaru: „Pentru volei a fost un an atipic, la fel ca pentru toate disciplinele”

by Redacția

Preşedintele Federaţiei Române de Volei, Adin Cojocaru, a declarat, pentru AGERPRES, că anul 2020 a fost un an de sacrificiu în care sportivii, antrenorii şi ceilalţi oficiali au încercat să se adapteze în condiţiile pandemiei de coronavirus.

„Pentru volei a fost un an atipic, la fel ca pentru toate disciplinele. În sensul în care în martie am oprit campionatele interne din cauza pandemiei şi am aşteptat până în octombrie să începem noul sezon sub formă de turnee, aşa cum prevăd regulamentele ministerului Tineretului şi Sportului şi al Sănătăţii. Activitatea a început fără probleme, chiar dacă au existat şi infectări cu coronavirus. Dar am încercat să protejăm sportivii organizând aceste turnee la care participă nu mai mult de trei echipe. A fost un an deloc fericit pentru că au fost şi sunt încă multe necunoscute. Pentru că pandemia ne-a tras în jos, pe noi şi toate celelalte discipline. Deci lucrul ăsta nu a generat în niciun caz o dezvoltare a voleiului. 2020 a fost un an de sacrificiu în care am încercat să ne obişnuim cu acest virus. Aşa că este un minus nu doar pentru volei, ci pentru întreg sportul românesc”, a afirmat Cojocaru.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii