România isi va disputa meciurile de la CM din Danemarca pe “Arena Nord”-Frederikshavn

Naționala de handbal feminin a Romaniei va juca intr-o Arenă cu o capacitate de 2800 de locuri din Frederikshavn – “Arena Nord”

România a participat la toate cele 21 de ediţii de până acum ale Mondialelor şi a câştigat trofeul la a doua sa ediţie, în 1962, când turneul final a avut loc la Bucureşti. Naţionala feminină a mai cucerit de două ori medaliile de argint: în 1973 şi în 2005.

HerningHerning  – capacitate 15.000 de locuri. A costat 44 de milioane de euro. Anual, sala gazduieste mai mult de 500 de evenimente. Aici, au cantat printre altii: Eric Clapton, Roger Waters, Red Hot Chili Peppers, Rammstein, Bruce Springsteen, Depeche Mode, Robbie Williams, Queen + Adam Lambert sau Madonna. Aici va avea loc finala competitiei, pe 20 decembrie 2015.

trefor-arena-koldingKolding – “TreFor Arena” –
Capacitate: 5.100 de locuri. Este arena unde joaca meciurile considerate acasa KIF Holding, una din cele mai de succes echipe din istoria Danemarcei (are in palmares 13 titluri de campioana). Orasul Kolding are aroximativ 58.000 de locuitori si este situat in sudul Danemarcei. Este pe locul sapte in ierarhia oraselor mari din Danemarca.

arena-nord-frederikshavnFrederikshavn -“Arena Nord”

Capacitate: 2.800 de locuri. Are o suprafata totala de 15.000 de metri patrati. Campionatul Mondial de Handbal va fi cel mai important eveniment gazduit in “Arena Nord”.România va juca in aceasta Arena cele cincin partide din cadrul grupei D.

NStved-arenaæstved – “Næstved Arena” – Capacitate: 3.500 de locuri. Campionatul Mondial de Handbal feminin va fi primul eveniment organizat de noua arena. Are o suprafata totala de 10.000 de metri patrati. Va gazdui meciuri din faza grupelor si o partida din optimile de finala. Orasul Næstved are aproximativ 42.400 de locuitori si este situat la o distanta de 85 de kilometri de capitala Copenhaga.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.