România – Ungaria, Ciocniri violente, mesaje dure dar si momente frumoase

Naționala României a dezamăgit după un rezultat de egalitate obținut cu selectionata Ungariei, (1-1).

Romania – Ungaria pe Arena Nationala la un rezumat pe scurt, putin fotbal pe teren, mult zel in tribune, suporteri bauti si o organizare proasta, era clar ca vor fi urmari si consecinte dezastruase.

[themeum_alert close=”no” type=”danger” title=””]Au marcat după 42 de ani la București![/themeum_alert]

Pe internet continua sa apara inregistrari absolut socante din tribuna in care agentii de paza au intervenit cu pumnii si nu numai

Chiar daca autoritatile romane au facut exces de zel si au luat masuri fara precedent pentru evitarea violentelor, acestea au avut oricum loc si inainte si in timpul meciului si dupa.

je-m-appelle-calificare_45Inainte de meci, in zona stadionului nu era o atmosfera placuta, asa cum ar trebui sa fie inainte de un meci al Nationalei, ci una foarte tensionata. A iesit scandal intre membri ai galeriilor echipelor din Bucuresti chiar la portile stadionului.

Imnul Romaniei pe Arena Nationala

Burleanu: „Vinovatii vor plati”

“Am declarat, imediat dupa meciul cu Ungaria, ca masurile de securitate si-au atins scopul. M-am referit exclusiv la masurile prin care s-a evitat un contact fizic violent intre fanii maghiari si cei romani.In aceasta dimineata am descoperit fata nevazuta a partidei, una dureroasa si care nu necesita multe comentarii, ci masuri ferme. Multumesc presei pentru informatiile si imaginile furnizate. S-au petrecut lucruri de neacceptat, intolerabile pe un stadion din Romania.Regret incidentele produse intre fortele de ordine si suporteri, imi cer scuze fata de fanii care au avut de suferit din cauza abuzurilor si excesului de zel. Federatia Romana de Fotbal condamna atitudinile violente si nejustificate la adresa suporterilor.Ii asigur pe toti cei care au avut de suferit ca vinovatii vor plati.La intoarcerea delegatiei romane din Finlanda voi purta o discutie ferma cu conducerea companiei care a avut reponsabilitatea securitatii pe Arena Nationala.Acest moment a fost picatura care a umplut paharul in ce priveste Legea 4 si prevederile ei. Asa cum am promis suporterilor, in 6 luni vom avea un nou proiect de lege” a spus presedintele FRF intr-un comunicat.

Violente pe stadion

In total 46 de suporteri au avut nevoie de ingrijiri medicale – unul singur de nationalitate maghiara, care a suferit tulburari cardiace, iar medicii romani i-au acordat primul ajutor. Cei cu rani mai serioase au fost transportati la spital.

„12 persoane au fost transportate la spital – 3 la Pantelimon, 9 la Floreasca. Am avut si leziuni traumatice, dar si leziuni medicale.Unii au alunecat pe scari, unii s-au batut intre ei in tribune”, spune Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti, scrie presa nationala

1413058324433_wps_1_Supporters_of_Hungary_dis

Peste 3 mii de jandarmi au actionat la nivelul Capitalei pentru asigurarea ordinii publice. Li s-au adaugat, la nivelul intregii tari, 6.400 de agenti din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, Politia de Ordine Publica, Transporturi si de la Politia Rutiera.

1413058405038_wps_4_epa04441955_A_Romanian_su1413058437732_wps_6_A_Hungarian_fan_prepares_

 

 

 

 

Citește si...

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

Kansas City a cucerit al patrulea Super Bowl

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More