Sâmbătă se dă startul Fazei a II-a a ligii naționale la volei masculin

Faza a doua a campionatului național de volei masculin începe la finalul săptămânii, sâmbătă fiind programate cinci partide, iar duminică de la ora 13.45 ultimul meci, între liderul Steaua și ocupanta locului șase CSM București. Campioana SCMU Craiova primește sâmbătă vizita Arcadei Galați, în timp ce Vicecampioana, Municipal Zalău joacă acasă cu Tricolorul Ploiești, ambele partide fiind programate de la ora 18.00.

Se joacă după un sistem nou, zece partide pentru fiecare echipa, tur-retur. La finalul sezonului regulat, cele 12 echipe participante au fost împărțite în două grupe valorice, locurile 1-6 și respectiv 7-12, urmând să joace fiecare cu fiecare, în sistem tur-retur. La finalul celor zece partide se va decide campioana.

“Acest sistem de desfăşurare dă mai multă culoare campionatului. Vom deschide faza a doua cu un meci greu, cu Arcada Galaţi, care vine un pic rănită după ultima evoluţie de la Craiova şi cu siguranţă îşi va lua toate măsurile pentru acest meci. O victorie a noastră i-ar îndepărta pe gălăţeni de obiectivul lor, şi fac apel la echipă şi la suporteri să conştientizeze că această partidă este foarte importantă. ” a declarat Laurențiu Lică pentru site-ul oficial al clubului oltean

”Este o luptă la baionetă pentru câştigarea campionatului, toate echipele având şanse egale să câştige. Arcada Galaţi a investit foarte mult în acest sezon şi îşi doreşte foarte mult titlul. Ei vor veni la Craiova să lupte la sacrificiu pentru a se impune. Noi nu am ratat nimic pe teren propriu până acum şi sunt convins că băieţii se vor mobiliza să facem un meci bun şi, evident, şi un rezultat bun.” a spus Dănuț Pascu pentru sursa citată

”Următorul meci este cu Tricolorul Ploiești, o echipă bună, care au învins la Galați, noi suntem obligați să câștigăm, ca să ne menținem în fruntea clasamentului. Acest sistem cred că este o soluție bună, pentru spectacol și ridicarea calității voleiului Românesc” a declarat Marian Constantin.

Programul primei etapei Faza a II-a

Locurile 1/6

Steaua București – CSM București

Municipal Zalău – Tricolorul Ploiești

SCMU Craiova – Arcada Galați

Locurile 7-12

Știința Explorări Baia Mare – VCM LPS Piatra Neamț

Caransebeș – Universitatea Cluj

Știința Bacău – Unirea Dej

PROGRAM COMPLET FAZA a II-a CLASAMENT

 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.