miercuri, august 10, 2022

Scandal la Pandurii după înfrângerea în fața Petrolului. Antrenorul, acuzat de căpitan!

by Vasile.M

Fundașul Constantin Grecu, adus toamna trecută la Targu Jiu, se desparte de echipa gorjeană. Pandurii au pierdut primul meci din 2021 în fața Petrolului, însă înfrângerea s-a lăsat cu scandal în vestiarul gorjenilor.

Acuzaţii incredibile în fotbalul românesc! 

Constantin Grecu spune că a fost dat afară de la Pandurii de către antrenorul Călin Cojocaru după meciul pierdut cu Petrolul Ploieşti.

Constantin Grecu a făcut acuzaţii grave la adresa antrenorului, mergând până la aceea că „a făcut echipa ca să piardă”.

”M-a scos pe mine țap istășitor după meciul cu Petrolul, pe motiv că nu măcăn în teren. Pai nu suntem la grădina zoologică, cu rațe, ca să măcănim. Mi-a zis că m-a pus căpitan cu Petrolul ca eu să țip pe teren. El nu își asumă nimic niciodată. El mai bine s-ar uita că a făcut echipa strâmb: pe mine m-a băgat fundaș central, pe Habet l-a băgat mijlocaș la închidere, deși el e ofensiv, iar fundaș dreapta pe cel care nu e fundaș dreapta. Mie mi se pare că a făcut echipa astfel încât să pierdem”, a spus Constantin Grecu la Radio Accent.

În replică, antrenorul Călin Cojocaru și-a explicat decizia de a-l folosi pe Grecu în centrul apărării și se felicită pentru decizia de a-l da afară de la echipă. Totodată, spune despre experimentatul jucător că fără el pe teren echipa s-a descurcat mai bine.

”Nu am ce să-i răspund lui Grecu, dar, după ce am văzut declarațiile lui, îmi dau seama că am luat decizia corectă! a complatea Calin Cojocaru.

Pandurii este pe ultimul loc în clasamentul Ligii 2 după 17 etape, cu doar 7 puncte acumulate în 15 meciuri. Urmatorul meci va fi sambata, 6 martie , de la ora 11:00 în deplasare la Aerostar Bacău.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii