joi, august 18, 2022

SCM ”U” Craiova a anunțat două transferuri

by Redacția

Vicecampioana României la volei masculin, SCM U Craiova a anunțat luni, două transferuri pentru sezonul 2020 – 2021, informează site-ului oficial al clubului.

Oltenii au ajuns la un acord extrema de naționalitate croată, Marino Marelic şi olandezul Ewoud Gommans.

Marino Marelic are 24 de ani şi evoluează pe postul de extremă, iar în sezonul precedent a evoluat pentru echipa Mladost Zagreb.

Ewoud Gommans (29 ani) joacă pe postul de extremă și face parte din lotul naţional al Olandei, iar în Bănie ajunge din campionatul German unde a evoluat la echipa United Volleys Frankfurt.

În acest moment, din lotul echipei de volei masculin mai fac parte Cristian Andrei Bartha, Andrei-Dan Grigoraş, Ion Ciprian Teleleu, Andrei-Nicuşor Georgescu, Ştefan Lupu, Silviu-Ioan Suson, Sergio Diaconescu, Laurenţiu Costin Marciu, Laurenţiu Lică, Robert Irinel Călin.

Foto scmcraiova.ro

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii