marți, august 16, 2022

SCM U Craiova, calificată în semifinalele Cupei României!

by C. Sabău
CUPA României : SCM U Craiova – SCM Zalau 3 - 0 ©️ All rights reserved-SportExclusiv by COS

SCM U Craiova s-a calificat, vineri, în semifinalele Cupei României la volei masculin, competiţie găzduită de Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Rezultat

Echipa12345Seturi
SCM U Craiova2925253
SCM Zalău2723220

Oltenii s-au impus în trei seturi după o oră și 25 de minute de joc. Lică Laurențiua fost cel mai bun jucător al oltenilor cu 18 puncte reușite, în timp ce de la Zalău s-a remarcat Mihalescu cu 16 puncte. În prima semifinală se vor duela Arcada Galați cu câștigătoarea dintre Dinamo și Știința București. În ce-a de a doua semifinală Craiova va întâlni învingătoarea meciului Unirea Dej – CSU Brașov.

Cele două meciuri sunt programate, sâmbătă, 30 ianuarie iar finala duminică de la ora 14,00 (TVR3).

FOTO: SCM U Craiova – SCM Zalau ©️ All rights reserved-SportExclusiv by COS

REZULTATE 29 ianuarie | Faza a II-a

Echipa câştigătoare a Cupei României va primi din partea Federației Române de Volei:  cupă, diplomă, 25 medalii și dreptul de participare la competiţiile europene ediția 2021-2022.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii