Se mai joacă SuperCupa României la volei?

După ce în anul 2018 SuperCupa României nu s-a disputat, Federația Română de Volei nu a clarificat ce se va înâmpla în acest an cu acest eveniment sportiv. 

La masculin Arcada Galați a câștigat în premieră campionatul, în timp ce Cupa României a fost câștigată după o pauză de opt ani de către Dinamo București, echipă ce s-a impus în finala cu 3-0 în fața Arcadei. La feminin campionatul și Cupa României au fost câștigate de către Volei Alba Blaj, după ce în finala Cupei disputată la Alexandria, a învins CSM Târgovişte, cu scorul de 3-1.

În anul 2017 Federația de specialitate a organizat după 13 ani de pauză SuperCupa României, trofeul fiind câștigat de către Arcada Galați după o victorie cu 3-1 în fața campioanei din acel an, Volei Municipal Zalău. Evenimentul desfășurat la Ploiești, a fost o dezamăgire totală pentru toți iubitorii voleiului românesc, partida nefiind televizată iar organizarea acestei SuperFinale a fost tratată cu superficialitate de FRVolei.

Motivația Federației Române de Volei nu există în acest caz, doar o lipsă de comunicare. În 2018 s-a stabilit ca meciurile dintre câștigătoarea Cupei României şi campioana națională, atât la feminin cât și la masculin, să nu se mai dispute, dar în acest an vom avea SuperCupa României?

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV