joi, august 18, 2022

Sergiu Stancu: Obiectivele echipei noastre sunt ca întotdeauna, câștigarea Campionatului și a Cupei României

by Redacția

CSM Arcada va întâlni în prima etapă a campionatului, pe Dinamo București. Meciul urmează să se dispute pe 17 Octombrie în Sala Sporturilor Dunărea. CSM Arcada va evolua direct în turul II al Cupei României. Campioana României urmează să întâlnească , învingătoarea dintre Știința Explorări Baia Mare și Steaua București.

„După terminarea cantonamentului, ne vom pregăti pe plan local și vom aștepta să vedem , în funcție de prevederile legale, când și dacă vom putea să disputăm partide amicale. Vom respecta în continuare toate prevederile existente și ne vom continua activitatea la Galați. Obiectivele echipei noastre sunt ca întotdeauna, câștigarea Campionatului și a Cupei României. În ceea ce privește participarea în Champions League, ne dorim să avem un parcurs cât mai lung și evoluții bune împotriva forțelor voleiului european.”

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii