SUA castiga al patrulea titlu consecutiv la stafeta 4×400 metri!

Ultima finala a zilei a zilei a saptea de la Mondialele de atletism din capitala Federatiei Ruse, stafeta de 4×400 metri, a consfintit al patrulea succes consecutiv pentru SUA, 2:58,71.

4x400 moscova 2013Cvartetul compus din David Werbuurg, Samuel Mcquai, Michael Halls si LaShawn Merritt, campionul de pe distanta unui tur de pista, au intrecut Jmamaica, 2:59,88 si Rusia, 2:59,90, ambele cu recorduri stagionale.

Pe locul al cincilea, in urma Marii Britanii, a venit cvartetul Belgiei, din care au facut parte cei trei frati Borlee, cu evolutii remarcabile. E pentru prima oara cand, la o competitie de un asemenea nivel, participa la o proba trei membri ai unei familii. Sambata, in penultima zi a campionatelor lumii, vor fi din nou sase finale si doua semifinale. In doua finale vor concura si reprezentanti ai tarii noastre: Marius Cocioran, la maraton si stafeta feminina de 4×400 metri, compusa din Alina Panainte, Adelina Pastor, Sanda Belgyan si Bianca Razor.

Citește si...

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

Finala Ligii Naționale începe duminică, la Cluj-Napoca!

Redacția

Rareș Toader, record al competiției în Dubai!

Mircea M

Gloria și-a luat revanșa în fața echipei Dunărea Brăila, în Liga Florilor

Mircea M

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More