Turul Frantei 2013, Rui Costa a castigat etapa a 19-a

Rui Costa a câştigat etapa a 19-a a Turului Franţei,  între Bourg-d Oisans şi Le Grand-Bornand, avand o distanta de 204,5 kilometri, informează AFP.
costa stage 19Costa a fost urmat de germanul Andreas Klöden şi de belgianul Jan Bakelants, ambii de la Radio-Shack.Favoriţii au ezitat să se atace, făcând meci egal în manşa de azi.Lupta pentru tricoul alb cu buline roşii este încă deschisă, Rolland sperând în continuare la obiectivul său.

Chris Froome (Sky) a arătat semne de slăbiciune în etapa de ieri, cu final pe Alpe d’Huez, iar cei de la Sky sau asteptat la atacuri din partea rivalilor in etapa de  azi. Una cu două ascensiuni de categorie specială în primii 100 de kilometri, dar care se liniştea spre final, când urmau două căţărări de cateogria 1. Nu a fost însă cazul, pentru că încă din primii metri ai etapei s-a format o evadare uriaşă, de 41 de rutieri, care s-a distanţat, cei de la Sky, care duceau plutonul în trenă liniştind ritmul.Plutonul nu a forţat azi, într-una dintre cele mai grele manşe ale ediţiei centenare a Turului Franţei.

Clasamentul etapei a 19-a

stage 19

Clasamentul general dupa etapa a 19-a

stage 19 general

Etapa a 20-a, de sâmbătă, se va disputa între Annecy şi Annecy – Semnoz, pe o distanţă de 125 kilometri.

Citește si...

U-BT Cluj Napoca, în fața partidei cu Lietkabelis Panevėžys

Redacția

U-BT Cluj Napoca bifează o nouă victorie în Liga Națională

Oana B

Alin Petrache: Noi nu ştim nici măcar să mâncăm

Mircea M

Peste 400 de concurenți, la prima ediție Porolissum Trail

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca, Debut cu dreptul în noul sezon al EuroCup

Mircea M

România, învinsă de Irlanda la Cupa Mondială de Rugby

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More