U-BT Cluj Napoca bifează o nouă victorie în Liga Națională

U-Banca Transilvania și-a respectat statutul în deplasarea efectuată sâmbătă la Brașov. Clujenii au învins-o pe CSM Corona cu scorul de 87-73.

Primul run al disputei a aparținut clujenilor, care s-au desprins apoi la 12-21. Richard și compania au evoluat cu intensitate, dominând de asemenea și lupta sub panou. La finalul primului sfert am condus cu 14-25, apoi diferența a crescut la 30-48.

Mihai Silvășan și-a permis să ruleze întreg lotul, iar pe parcursul disputei U-Banca Transilvania a avut inclusiv 21 de puncte avantaj. Totodată, nu mai puțin de 41 de puncte au venit de la rezerve. S-a remarcat Emi Cățe, care a realizat un nou double-double.

Astfel, U-Banca Transilvania ajunge la 8 succese din tot atâtea posibile în Liga Națională.

A fost un meci în care am jucat cu o echipă foarte agresivă. Știam că așa va fi! Cred că am controlat meciul în totalitate, chiar dacă au existat momente în care ne-am relaxat și jocul nostru nu a arătat așa cum trebuia. Sperăm ca Adam Mokoka și Karel Guzman să nu aibă nimic grav. Ei au suferit entorse pe parcursul partidei. Ne gândim în special la Karel, care nu a mai jucat. Avem nevoie de toată forța și energia pentru partida de marți. Am obținut o nouă victorie în Liga Națională, de acum ne concentrăm pe Gran Canaria!

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Citește si...

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

U-BT Cluj-Napoca învinsă în sferturile EuroCup

Redacția

Clujenii câștigă derby-ul cu Oradea

Oana B

U BT Cluj-Cluj-Napoca bifează a 12-a victorie consecutivă în Liga Naţională

Redacția

Strategia Naţională Anti-Doping 2024-2027 a fost aprobată de Guvern

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More