duminică, august 14, 2022

Un nou scandal de dopaj în Liga 1

by Redacția

Scandal de dopaj la Dinamo! Un jucător al câinilor roșii a fost testat pozitiv la cocaină, după un control efectuat la finalul meciului de Cupă cu FCSB.

ANAD a trimis deja notificare către clubul Dinamo.

LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor însiințate de către ANAD. Din informațiile Gazetei, confirmate de oficialii clubului din Ștefan cel Mare, este vorba despre atacantul Magaye Gueye.

Magaye Gueye a fost depistat cu cocaină

Cocaina este pe lista substanțelor interzise de WADA (Agenția Mondială Antidoping), inclusă în categoria stimulentelor nonspecifice. Preparată din frunze de coca, o plantă care se găsește în America de Sud, se găsește cel mai des sub formă de praf alb.

Dinamovistul riscă o suspendare pe viaţă! 

Francezul, este în așteptarea probei B, care va fi trimisă la un alt laborator. Dacă și proba B va fi pozitivă, jucătorul, riscă o suspendare de 2 ani, conform regulamentelor.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii