UN NOU SUCCES DE PRESTIGIU OBȚINUT DE ALEX BOLOGA

Peste 200 de sportivi au participat în această săptămână la IBSA Judo Grand Prix Tokyo, Japan 2023, competiție desfășurată în Tokyo Metropolitan Gimnasium și la care România a fost reprezentată, la categoria 73 de kilograme, de Alex Bologa îndrumat de antrenorul său de la ”U”- CSM Cluj-Napoca, Gergely Tamas.

După un prim tur liber, Alex a câștigat în actul secund împotriva lui Mamatibraim Suranov din Kyrgyzstan, pentru ca în sferturile de finală să-l învingă pe mongolul Chuluunsukh Galbadrakh. Semifinala i l-a scos în față pe campionul Panamerican, brazilianul Arruda Pereira de care a trecut pentru a disputa și a câștiga finala împotriva germanului Sass Lenard cea ce i-a adus sportivului nostru medalia de aur a acestei prestigioase competiții.

Seria succeselor lui Alex Bologa continuă așadar, judoka de la ”U”- CSM Cluj-Napoca este în continuare lider la zi în clasamentul mondial și odată cu aceste medalii câștigate peste tot în lume, își croiește drumul spre ediția viitoare a Jocurilor Paralimpice.

Citește si...

România s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Redacția

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More