Un nou transfer la CSM Târgu Jiu. Cristina Boian, noua extremă dreapta

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu continuă să se întărească în vederea pregătirii noului sezon competițional al Ligii Florilor. Oficialii secției de handbal au parafat transferul extremei dreapta Cristina Diana Boian. Jucătoarea în vârstă de 28 de ani a semnat un contract valabil pentru sezonul 2022-2023, urmând să se alăture echipei în această vară. Cristina Boian a evoluat sezonul trecut în Liga Florilor, la CS Dacia Mioveni .  

„Am ales să vin la Târgu Jiu pentru că proiectul de la Târgu-Jiu este unul foarte serios, iar oamenii din jurul echipei sunt orientați către performanță si împreună vrem să aducem handbalul de cel mai înalt nivel în oraș. Încrederea acordată de antrenori și cuvintele de laudă la adresa clubului m-au determinat să aleg echipa din Târgu Jiu. În plus am mai vorbit și cu fetele cu care am mai fost colege de echipă la alte cluburi și au vorbit foarte frumos de clubul din Târgu Jiu.” a declarat Cristina pentru site-ul oficial al clubului gorjean.

Transferuri

#JucătorAliniereÎnălțime
rouAna Cătălina CIOLANPivot179
rouAngela CiocaCentru-
bulEkaterina DzhukevaPortar-
croKatarina PavlovicInter Dreapta180
rouBUCA OANA MARIAInter Stanga-
rouBoian Cristina DianaExtremă Dreapta-

Citește si...

Întăriri pentru CSM Târgu Jiu

Vasile.M

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Dunărea Brăila a câștigat la Zalău

Mircea M

Minaur învinsă la limită de Corona Brașov

Mircea M

CSM Târgu Jiu, o nouă confruntare europeană în acest weekend

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More