Universitatea Cluj s-a reunit pentru noul sezon competițional

Echipa masculină de volei a Universității Cluj s-a reunit miercuri 7 august, sub comanda noului antrenor principal, Romeo Lotei. La reunire a fost prezent tot lotul de 17 sportivi, informează site-ul oficial al clubului clujean.

Voleibaliștii se vor pregăti pe plan local, iar în luna septembrie vor susține un meci aniversar cu ocazia Centenarului. În cadrul acestui meci se va prezenta lotul pentru sezonul 2019-2020, data exactă a partidei urmând a fi anunțată ulterior, precum și echipa adversă.

„Vom începe pregătirea cu un nou antrenor principal. L-am numit, din nou, pe domnul Romeo Lotei. Acesta are și un preparator fizic și un lot de 17 jucători, dintre care 2 ne reprezintă și acum la turneele de beach volley din țară. Toate posturile sunt acoperite și jucătorii nu prezintă probleme medicale. Începem pregătirea fizică și în curând vom intra și în sala de joc, unde se vor efectua antrenamentele cu mingea”, a declarat Bogdan Ungureanu pentru sursa citată mai sus.

Echipa sezonului 2019-2020

#JucătoriPozițiaÎnălțime
rouMarius ȘOLOCCentru201
rouCsaba NagyExtremă191
rouVlad NegreanUniversal (Opposite)190
rouSilviu GrigorașCoordonator200
rouEduard CatrinaCoordonator194
rouMihai PopoviciLibero-
rouClaudiu IovCentru191
rouAlexandru VoineaCentru196
rouCătălin NeagExtremă189
rouStefan SomesanExtremă193
rouPOP AdrianCentru-
rouDAINEANU Andrei MadalinExtremă-
rouSAVAN Manoah NatanCentru200
rouFilip CONSTANTINCoordonator190
rouVerciuc ȘtefanCoordonator-
rouIonuț PopUniversal (Opposite)-

În primul meci al noul sezon Universitatea Cluj va juca în deplasare la Timișoara, partida fiind programată pe data de 12 octombrie.

 

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV