Universitatea Cluj s-a reunit pentru noul sezon

Echipa masculină de volei a Universității Cluj s-a reunit azi, 9 august, la sediul clubului, împreună cu cei opt jucători transferați în ultima perioadă. Voleibaliștii se vor antrena pe plan local timp de 10 zile, iar în perioada 20-28 august au programat un cantonament la Izvoare, județul Maramureș, informează site-ul oficial al clubului.

„După trei luni de vacanță, ne-am reunit azi cu gândul de a fi mai buni în noul sezon și de a obține un loc mai bun în clasament ca cel din sezonul trecut. Au venit jucători noi la echipă, unii cu experiență, alții tineri, care trebuie să progreseze și să ajute echipa. Sperăm să se integreze toți în echipă cât de repede pentru ca relațiile de joc să fie consolidate până la începerea campionatului. Urmează o perioadă de pregătire în care vom merge la Izvoare, iar apoi vom stabili meciurile amicale”, a declarat Răzvan Parpală, antrenorul echipei de volei masculin pentru site-ul oficial al clubului.

Jucătorii transferați de CS ”Universitatea” Cluj sunt: Paul Cămui, Silviu Grigoraș, Liviu Râpeanu, Șerban Pașcan, Vlad Negrean, Eduard Catrina, Sergiu Tămășilă și Marius Șoloc. Primul joc oficial al voleibaliștilor clujeni în Divizia A1 este programat pe data de 13 octombrie cu SCMU Craiova.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate