VCM LPS Piatra Neamţ s-a retras din campionat

UPDATE ORA 14:45  ➡️

Federația Română de Volei a anunțat  că echipa masculină de volei VCM LPS Piatra Neamţ s-a retras din campionatul național.

Clubul VCM LPS Piatra Neamţ a anunțat FRVolei că se retrage din campionat în urma datoriilor pe care clubul le are către jucători și furnizorii de servicii.

În etapa a XII-a, VCM LPS Piatra Neamţ a avut pauză (numărul echipelor din A1 este impar), astfel încît primul joc al Municipalului ar fi trebui să fie împotriva băimărenilor de la Ştiinţa Explorări, pe 2 februarie, la Piatra Neamţ. După prima parte a campionatului, echipa e pe ultimul loc în prima divizie, cu un bilanţ dezastruos cu 10 înfrîngeri din 10 partide disputate, doar două seturi cîştigate şi 30 de seturi pierdute.

Clubul VCM LPS Piatra Neamţ va fi amendat de către Federația Română de Volei cu 5000 de euro și nu va mai putea să se înscrie timp de doi ani competiționali în campionatul românesc, conform Statutului Federației Române de Volei.

Astfel Divizia A1 rămâne doar cu zece echipe, după ce la începutul sezonului 2018-2019  Tricolorul Ploiești nu s-a înscris în campionat.

 

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV