Victorie la 30 de puncte diferență cu Timișoara

U-BT Cluj-Napoca a învins-o pe SCM Timişoara, cu scorul de 96-66, sâmbătă, în deplasare, într-o partidă din etapa a 16-a a Ligii Naţionale de baschet masculin.

U-Banca Transilvania și-a respectat statutul în deplasarea de sâmbătă, de la Timișoara. Echipa noastră a obținut o victorie la 30 de puncte diferență și rămâne pe primul loc în clasament, având, de asemenea, moralul ridicat înaintea disputei cu JL Bourg.

Campioana e singura echipă neînvinsă, având 11 victorii în acest sezon intern.

A fost un meci pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt. Am avut intensitate bună și am jucat o apărare agresivă. Nu cred că s-a pus problema învingătoarei, ceea ce mă bucură. Ne-am făcut treaba și mergem mai departe. Mă bucur la fel de mult că nu avem accidentări, urmează un meci extrem de solicitant, marți, cu JL Bourg. Trebuie să avem pe toată lumea aptă și pregătită să dea 100%.Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Bryce Jones, cu 17 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, şi Andrija Stipanovic, 16 p, 5 rec, 5 pd, au fost cei mai buni de la ”U”. BC CSU Sibiu a reuşit şi ea să câştige în deplasare, 79-76 cu SCM ”U” Craiova, în ciuda prestaţiei de excepţie a ucraineanului Vitalii Zotov, autor a 33 p, 8 rec, 5 pd.

În etapa următoare a Ligii Naționale, U-BT va primi replica celor de la Dinamo București. Până atunci, clujenii își măsoară forțele marți cu JL Bourg, în BKT EuroCup.

Citește si...

Aur pentru România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run de la Funchal

Redacția

Rareș Toader completează lista atleților pentru Paris!

Szabi R

Rareș Toader, pe locul 7 la aruncarea greutăţii la Europene

Redacția

Rareș Toader s-a calificat în finala la greutate la Europene

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca la al şaselea său titlu de campioană a României

Ionuț Popa

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More