Volei Alba Blaj, la prima înfrângere din acest an

by Szabi R

Volei Alba Blaj a suferit prima înfrângere din acest an. Blajul a pierdut, în deplasare, meciul cu CSO Voluntari, scor 3-2, în cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A1. În urma acestui rezultat, Volei Alba Blaj, a coborât pe locul trei în clasament, cu 39 de puncte dar are două meciuri mai puțin jucate.

Volei Alba Blaj are trei restanțe, deoarece meciul cu Dinamo, programat miercuri, 16 februarie, a fost amânat, urmând să dispute marți, 15 februarie, în Franța, partida retur cu Volero Le Cannet, din sferturile de finală ale Cupei CEV.

Primul set al confruntării de la Voluntari a fost unul echilibrat, cele două echipe s-au aflat pe rând la conducere, dar gazdele au reușit să câștige grație a patru puncte consecutive obținute la scorul de 21-21. Seturile doi și trei au fost controlate de Alba Blaj, aflată mai mereu la conducere și să părea că fetele pregătite de Stevan Ljubičić au capacitatea de a închide partida în patru seturi. Oaspetele au avut un set patru foarte slab, punându-și în pericol cele trei puncte puse în joc. Setul patru a început cu gazdele la conducere, dar în care formația oapetele au revenit și au egalat la 8, 10, 12 și 13. CSO Voluntari a ajuns prima la punctul 14 și a fructificat prima minge de meci de care a beneficiat.

Citește și...