Volei masculin: Arcada Galați a câștigat Supercupa României

La finalul săptămânii trecute, Sala Sporturilor din Ploieşti a găzduit Supercupa României trofeu ce a fost câștigat de către Arcada Galați. 

Municipal Zalău – Arcada Galaţi 1-3 (25-17, 24-26, 24-26, 21-25)

Campioana României, Municipal Zalău şi Arcada Galaţi câştigătoarea Cupei României s-au întâlnit la Ploiești unde echipa de la malul dunării s-a impus cu 3-1 după ce ardelenii au condus cu 1-0 la seturi și au avut 21-18 în setul al doilea.

De la zălăuani s-a remarcat ADAMAJTIS  cu 14 puncte, de menționat ca polonezul a fost schimbat in setul al patrulea din motive medicale. De la Arcada KOVACEVIC a reușit 16 puncte în timp ce Gontariu a reușit 14 puncte. Ambele echipe au avut fiecare câte 17 blocaje la fileu.

Supercupa României a revenit în prim-plan după 13 ani în care Federaţia Română de volei nu a reușit să ogranizeze acest eveniment. Ediția 2017 a SuperCupei României s-a dovedit un total eșec datorită lipsei de interes al conducerii FRVolei care, nu a fost în stare să pună la dispoziția echipelor mingi de antrenament, lipsa internetului. Un alt aspect pe care trebuie să īl menționăm, este lipsa promovării acestui eveniment în mass-media. Partida nu a putut fi televizată chiar dacă se știa cu două luni înainte data desfășurării Supercupei.

Vom revenii în curând cu mai multe detalii legate de organizarea acestei SuperCupe a României.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.