Volei masculin: S-a stabilit cine va găzdui Supercupa României

După ce în anul 2018 SuperCupa României nu s-a disputat, Federația Română de Volei a clarificat ce se va înâmpla în acest an cu acest eveniment sportiv. La masculin Arcada Galați a câștigat în premieră campionatul, în timp ce Cupa României a fost câștigată după o pauză de opt ani de către Dinamo București, echipă ce s-a impus în finala cu 3 – 0 în fața Arcadei. La feminin campionatul și Cupa României au fost câștigate de către Volei Alba Blaj, după ce în finala Cupei disputată la Alexandria, a învins CSM Târgovişte, cu scorul de 3-1.

SuperCupa se joacă la Alexandria pe data de 23 octombrie!

Federația Română de Volei a decis să organizeze în acest an SuperCupa României, meci în care se vor înfrunta CSM Arcada Galați și CS Dinamo București, ambele echipe vor avea de achitat cheltuielile de organizare (baremuri şi indemnizaţii de arbitraj şi asistenţă medicală), toate în acest an când  Federația Română de Volei are un buget record alocat de la Ministerul Tineretului și Sportului, mai exact 5.608.234 lei, cu 2.101.046 lei  mai mare ca și anul precedend cu toate că excedentul federației pentru anului 2018 a fost de 161.278 lei.

„Jocul este organizat de F.R.Volei împreună cu AJV şi structurile sportive ale căror echipe s-au clasat pe locul I în Campionatul Național al diviziei A1 și au câștigat Cupa României în ediţia 2018 – 2019. În cazul în care Campionatul Național și Cupa României sunt câștigate de aceeași echipă jocul nu se va disputa. Echipele vor suporta cheltuielile de organizare (baremuri şi indemnizaţii de arbitraj şi asistenţă medicală), conform normelor financiare în vigoare.” informează site-ul Federației de specialitate. 

Echipa câştigătoare va primi din partea FRVolei, cupă și diplomă. 

În anul 2017 Federația de specialitate a organizat după 13 ani de pauză SuperCupa României, trofeul fiind câștigat de către Arcada Galați după o victorie cu 3-1 în fața campioanei din acel an, Volei Municipal Zalău. Evenimentul desfășurat la Ploiești, a fost o dezamăgire totală pentru toți iubitorii voleiului românesc, partida nefiind televizată. Să sperăm că în acest an vom vedea acest meci important al voleiului românesc.

[themeum_column col=”1/2″] [themeum_category category=”handbal” layout=”latest” title=”” maxpost=”4″][/themeum_column]

[themeum_column col=”1/2″] [themeum_category category=”fotbal” layout=”latest” title=”” maxpost=”4″][/themeum_column]

Citește si...

Universitatea Cluj bifează prima victorie a sezonului

Oana B

Știința Explorări se impune în trei seturi la Zalău

Mircea M

Arcada Galați a învins liderul în trei seturi

Mircea M

Dănuț Pascu înaintea jocului cu Steaua

Mircea M

Trei etape mai sunt de jucat din prima parte a campionatului

Oana B

Știința Explorări joacă sâmbătă la Zalău

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More