Volei masculin: Universitatea Cluj are antrenor polonez

Echipa de volei masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj are un nou antrenor principal, în persoana polonezului Piotr Sobolewsky, informează site-ul oficial al clubului clujean.

Născut la 10 iunie 1986 la Starogard Gdański, Piotr se ocupă de pregătirea voleibaliștilor universitari încă de două săptămâni. 

„Piotr a început lucrul la echipă de circa două săptămâni, perioadă în care am dorit să observ modalitatea în care interacționează și antrenează băieții. Pot să spun că după aceste două săptămâni sunt convins că am reușit să aducem la echipă un antrenor cu adevărat profesionist, cu metode diferite de antrenament și care gândește la un alt nivel voleiul. În al cincilea an al meu lângă echipa de volei pot să spun că  în sfârșit sunt mulțumit de nivelul de pregătire și profesionalismul băncii tehnice. Îi urez mult succes și așa cum l-am văzut determinat să facă performanță la Cluj, dacă echipa se va ridica la nivelul așteptărilor și dorințelor lui, într-adevăr vom fi altfel anul acesta”, a declarat managerul echipei Bogdan Ungureanu pentru site-ul oficial al clubului.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate