Volei Municipal Zalău a anunțat oficial noul antrenor principal

Bogdan Tănase a fost de acord cu oferta conducerii clubului ACS Volei Municipal Zalău iar în cursul zilei de ieri s-a semnat contractul cu noul tehnician.

Bogdan Tănase a fost secundul lui Stelian Moculescu la VfB Friedrichshafen, echipă cu care a cucerit titlul în Germania. În sezonul trecut Tănase a pregătit Steaua București echipă care a încheiat sezonul competițional pe locul șase. După 14 ani când evolua ca și jucător la Zalău, Bogdan Tănase revine pe banca tehnică a ardelenilor. Antrenor principal al selecționatei Ungariei a acceptat provocarea venită de la Volei Municipal Zalău.

„Este o mare bucurie pentru mine că am șansa de a antrena la Zalău, un club mare în voleiul Românesc. Mă bucur că reușesc să mă reîntorc în acest oraș după 14 ani. Am jucat aici și am pus umărul la promovarea echipei în Divizia A1, în sezonul 2004-2005. Provocarea este mare la un asemenea club, dar îmi plac confruntările puternice. În ultimii trei am avut parte de trei campionate foarte disputate și trebuie să ținem echipa Volei Municipal Zalău în primele treie, acolo unde îi este și locul. Se anunță un campionat puternic și în sezonul următor iar acest lucru trebuie să ne motiveze. Împreună cu conducerea clubului am reușit să formăm o echipă competitivă.” a declarat Bogdan Tănase noul antrenor al echipei Volei Municipal Zalău.

Până în acest moment vicecampioana României Volei Municipal Zalău a perfectat opt transferuri în vederea formării lotului pentru noul sezon competiţional. Stafful tehnic s-a întâlnit cu o parte din jucători pentru a stabilii calendarul pregătirolor pentru următorul sezon competițional.

Echipa sezonului 2019-2020

#JucătoriPozițiaÎnălțime
2srbGoran ŠkundrićLibero198
3braLeonardo DAL BOSCOExtremă193
5rouGabriel CherbeleațăUniversal (Opposite)199
6rouPaul ȘOMOICentru200
7rouDARLACZI OvidiuExtremă202
9rouNicolae GHIONEACentru197
10rouCristian-Andrei BarthaCoordonator191
11rouȘerban PașcanExtremă191
12hunDavid SzaboUniversal (Opposite)205
13rouGeorge GAVRIZLibero185
14finSauli SinkkonenCentru201
15rouAlexandru MUSCINĂCoordonator200
17braRogério MineiroExtremă203
19rouAndrei SpînuCentru210

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV