Volei, Slovenia a învins România în trei seturi

Nationala de volei masculin a României a fost învinsă în trei seturi de catre reprezentativa Sloveniei, in primul meci din runda a patra din Liga Europeana.

România – Slovenia 0-3 (14:25, 22:25, 17:25)

Selectionata de volei masculin, pregatita de Danut Pascu, a pierdut fara drept de apel partida de aseara si a contorizat a cincea partida pierduta, astfel obiectivul propus a fost ratat in totalitate inca din runda a 3-a.

Se pare că am respectat prea mult această echipă a Sloveniei. Ştiam că este o echipă puternică şi cred că s-a văzut şi astăzi că e o echipă omogenă, cu jucători de valoare„, a declarat Dan Pascu, la finalul meciului.

Selecţionerul Dan Pascu a găsit punctul slab al „tricolorilor”.

Preluarea din serviciu. Acest element se pregăteşte la echipele de club, nicidecum la naţională. La naţională este prea scurtă perioada pentru a îmbunătăţi acest lucru„, a explicat Pascu.

Clasament

1
Slovenia
7 7 0 20
2
Grecia
8 7 1 20
3
Turcia
7 3 4 8
4
Belarus
8 2 6 7
5
ROMANIA
7 2 5 6
6
Croatia
7 1 6 5

 

România iși poate lua revanşa astăzi în faţa Sloveniei meci care va incepe de la ora 17:00 si va fi transmis de catre digisport

 

Citește si...

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

Doliu în voleiul românesc!

Redacția

Pedro Cardoso pleacă de la Zalău

C. Sabău

Filip Constantin la Arcada Galați

Mircea M

Doi jucători pleacă de la Dinamo

Oana B

Patru plecări de la Arcada Galați

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More