Andrei Spînu: Lupta la titlu este foarte strânsă în acest sezon competițional

Volei Municipal Zalău s-a impus cu scorul de 3-0 în fața echipei CSM Câmpia Turzii și a obținut o a opta victorie în acest sezon competițional, după o oră și 9 minute de joc, într-un meci din cadrul etapei a noua a Diviziei A1 la volei masculin.

„Un meci pe care l-am tratat cu mare seriozitate, deşi există ceva diferenţă de valoare între aceste două echipe. Ştiam că nu ne permitem să pierdem niciun punct. Lupta la titlu este foarte strânsă în aces sezon şi fiecare set ori punct poate să conteze. Eu zic că am dominat meciul, pe finalurile de set ne-am cam relaxat şi am făcut prostii dar cred că nu am avut emoţii. Cunosc mulţi dintre jucătorii echipei din Câmpia Turzii, ştiu că încearcă să se facă o echipă bună aici, deocamdată numele nu permite să vină jucători de mare valoare, dar cred că în timp, dacă echipa va rămâne în prima divizie, vor veni jucători din ce în ce mai buni şi dacă va fi o atmosferă bună, se va face și performanţă.”, a declarat Andrei Spînu centru Volei Municipal.

Volei Municipal ocupă primul loc în clasamentul DivizieiA1 cu 25 puncte acumulate, la egalitate cu SCM Universitatea Craiova, dar cu un setaveraj mai bun. În următoarea etapă Volei Municipal Zalău joacă pe teren propriu cu Steaua București, partida fiind programată miercuri 12 decembrie de la ora 18,00.

Rezultatele etapei a IX-a:

[themeum_button size=”lg” type=”info” url=”https://www.sportexclusiv.ro/clasament-volei-masculin/” text=”VEZI CLASAMENTUL”] [themeum_category category=”stiri” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Știința Explorări, victorie spectaculoasă cu Steaua

Ionuț Popa

Steaua se întoarce fără punct de la Baia Mare

Mircea M

Corona Brașov bifează a 17-a victorie

Oana B

Știința Explorări joacă acasă, cu Steaua

Mircea M

Programul etapei a 19-a, un meci va fi televizat

Mircea M

Laurențiu Lică după victoria de la Zalău

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More