Centru din Maroc la Unirea Dej

Unirea De a anunțat noua achiziție pentru sezonul viitor. Mohamed En-Nakhai (200 cm), joacă pe poziția de centru. De origine marocană, este născut pe data de 2 aprilie 1998 transferul său de la Hefestus Florinas (Grecia) promite să aducă un plus de valoare și dinamism echipei dejene.

En-Nakhai, cunoscut pentru abilitățile sale excepționale în defensivă și atac, a atras atenția prin performanțele sale remarcabile în campionatele anterioare.  Jucătorul de origine marocană a demonstrat o excelentă capacitate de blocaj și o forță impresionantă la fileu, fiind un adevărat pilon de bază pentru echipele la care a evoluat.

Antrenorul echipei, NIKOLAOS GITZEKOS, a declarat pentru pagina oficială a clubului irmătoarele: „Suntem extrem de încântați să îl avem pe Mohamed în echipa noastră. El aduce o experiență considerabilă și o energie pozitivă care va inspira întreaga echipă. Suntem încrezători că va juca un rol crucial în atingerea obiectivelor noastre pentru acest sezon”.

Unirea Dej își propune să îmbunătățească performanțele din sezoanele anterioare și să concureze la un nivel cât mai înalt. Cu Mohamed En-Nakhai în echipă, speranțele sunt mari pentru obținerea unor rezultate notabile.

În prima rundă Unirea Dej va evolua în deplasare pe terenul echipei CSA Steaua, pe data de 5 octombrie. Ultime etapă din tur va fi programată pe 11 decembrie, iar returul va începe apoi pe 18 decembrie. Partea a doua a competiției va începe pe 1 martie 2025, iar sezonul se va încheia pe 12 aprilie 2025.

ETAPA 1

 

Cupa României

Se va juca sistem turneu (toate meciurile într-o săptămână):

Meci 1: SCMU Craiova – Știința București. Învingătoarea va întâlni în sferturi Rapid Buc.

Meci 2: Știința Explorări Baia Marte – CSM Constanța. Învingătoarea va întâlni în sferturi DINAMO

Meci 3: Știința Bacău – SCM Zalău. Învingătoarea va întâlni în sferturi Arcada Galați

Meci 4: Unirea Dej – Steaua. Învingătoarea va întâlni în sferturi Corona Brașov

Citește si...

Naționala, fără selecționer! Jenant, FRF a dormit…

Redacția

Centru din Egipt la Arcada Galați

Mircea M

Arcada Galaţi întâlneşte deţinătoarea Ligii Campionilor, Trentino, în 16-le Cupei CEV

Redacția

Minaur va întâlni pe Beykoz în EHF European Cup

Mircea M

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Spania, noua campioană a Europei, după 2-1 în finala cu Anglia

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More