Cristian Bartha revine la Dinamo

Dinamo continuă seria transferurilor în vederea formării lotului pentru sezonul 2023-2024. Cel mai nou jucător cu care clubul a ajuns la o înțelegere este coordonatorul echipei naționale Cristian Bartha,  informează site-ul oficial al clubului dinamovist.

Născut în data de 29 noiembrie 1985, Cristian Bartha este originar din Bucureşti, având 1.91 m.

Oficialii clubului au ajuns la o înțelegere cu Cristian Bartha, care revine astfel la Dinamo. A evoluat în țări precum Franța, Belgia, Israel, a fost desemnat 𝐌𝐕𝐏-𝐮𝐥 𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐅𝐨𝐮𝐫 𝐚𝐥 𝐒𝐢𝐥𝐯𝐞𝐫 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐 și este deținător a nenumarăte trofee și medalii, iar pentru următorul sezon a ales Dinamo.

A debutat în prima divizie naţională la 16 ani, la Steaua Bucureşti (în sezonul 2001-2002), prestaţiile sale atrăgând atenţia unor cluburi din străinătate, iar din 2002 până în 2008 a evoluat în Franţa, pentru echipele Martigues, Salon de Provence, Annecy şi Chaumont VB 52.

Din 2014 s-a întors în ţară, la Arcada Galaţi, pentru care a jucat un sezon, înainte de a se transfera, în 2015, la Craiova, cu SCM Universitatea înregistrând cele mai bune performanţe ale sale, câştigând titlul naţional, evoluând în Liga Campionilor, unde echipa olteană a fost la un set distanţă de calificarea în Playoff 12, situându-se pe locul 14, în cele din urmă.

În campionatul intern a evoluat la Rapid, Volei Municipal Zalau, Tricolorul Ploiesti, Steaua.


Dinamo s-a clasat pe locul 4 după ce a pierdut cu 1-3 la general  duelul cu  SCM Craiova.

Citește si...

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Dacia Mioveni rămâne în Liga Florilor

Ionuț Popa

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More