Din nou cinci seturi, Steaua-Dinamo!

CSA Steaua a învins-o și în retur pe CS Dinamo, în decisiv, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 16-a a Diviziei A1 la volei masculin. Un meci în care au ieșit în evidență suporterii, cu scandările lor RASISTE și cum era de așteptat înjurăturile când erau la serviciu oaspeții. Oare nu vă puteți apține, așa cel puțin când  este și televizat meciul.

Din nou cinci seturi, Steaua-Dinamo!

Rezultat

Echipa12345Seturi
Steaua20252622153
Dinamo2517242582

Arbitri

A 2A 1
Dragomir FlorinStoica Bogdan

Clubul armatei a câștigat din nou cu Dinamo, tot cu 3-2, după un meci în care a avut o preluare mai bună, dar și un atac mai inspirat. 14 blocaje au avut gazdele, față de cele 9 ale oaspeților. Gazdele au reușit nu mai puțin de 9 ași!

Așa cum era de așteptat , după meci gazdele nu s-au mai chinuit să posteze pe pagina de socializare declarațiile , așa cum prevede regulamentul FRVolei. Și ne dorim ca voleiul să fie mai promovat? Cu ce  să promovăm  acest sport?

În alt meci al etapei a 16-a Corona Braşov a câştigat în trei seturi în deplasare, cu CSU Universitatea de Vest Timişoara, menţinându-se pe primul loc în clasament.

Campioana Arcada Galaţi a trecut de CSM Constanţa cu 3-1, Aaro Nikula (19 puncte).

La Zalău gazdele s-au impus cu 3-1 în fața formației Unirea Dej, în timp ce la Baia Mare oaspeții au câștigat cele trei puncte, după 1-3.

CLASAMENT

Citește si...

Naționala, fără selecționer! Jenant, FRF a dormit…

Redacția

Centru din Egipt la Arcada Galați

Mircea M

Arcada Galaţi întâlneşte deţinătoarea Ligii Campionilor, Trentino, în 16-le Cupei CEV

Redacția

Minaur va întâlni pe Beykoz în EHF European Cup

Mircea M

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Spania, noua campioană a Europei, după 2-1 în finala cu Anglia

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More