Extremă din Canada la Arcada Galați

Arcada Galați a anunțat transferul extremei canadiene, Steven Marshall (1.93 metri), care a evoluat în prima reprezentativă a țării sale, cu care a jucat și în Liga Națiunilor. Marshall  a semnat un contract pe următorul sezon competițional.

„Clubul lucrează intens pentru fortificarea lotului cu care vom lupta în stagiunea următoare. Experiența lui Steven și a celorlalți, plus talentul celor mai tineri jucători vor fi modelate de antrenorul Sergiu Stancu așa cum deja a demonstrat în atâția ani la Galați. Suntem optimiști, iar din toamnă așteptăm iarăși suporterii aproape de noi, așa cum au fost dintotdeauna.” a declarat Marius Pîrvu, team-manager Arcada.

Marshall, 34 de ani, vine de la Al Faisaly (Arabia Saudită), însă în ultimii șase ani a mai activat la cluburi importante din Turcia, Grecia și Franța, precum Belediyesi, PAOK Salonic, Chaumont Volley-Ball 52 sau Nice Volley-Ball.

În prima rundă Arcada Galați va evolua în deplasare pe terenul echipei Știința București, pe data de 5 octombrie. Ultime etapă din tur va fi programată pe 11 decembrie, iar returul va începe apoi pe 18 decembrie. Partea a doua a competiției va începe pe 1 martie 2025, iar sezonul se va încheia pe 12 aprilie 2025.

ETAPA 1

 

Cupa României

Se va juca sistem turneu (toate meciurile într-o săptămână):

Meci 1: SCMU Craiova – Știința București. Învingătoarea va întâlni în sferturi Rapid Buc.

Meci 2: Știința Explorări Baia Marte – CSM Constanța. Învingătoarea va întâlni în sferturi DINAMO

Meci 3: Știința Bacău – SCM Zalău. Învingătoarea va întâlni în sferturi Arcada Galați

Meci 4: Unirea Dej – Steaua. Învingătoarea va întâlni în sferturi Corona Brașov

Citește si...

Schimbări majore la Arcada Galați

Mircea M

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Centru din Maroc la Unirea Dej

Mircea M

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

Rapid s-a reunit!

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More