Începe play-off-ul Diviziei A1 la volei masculin

by C. Sabău
FOTO CEV

Divizia A1 la volei masculin continuă cu faza a II-a a campionatului, turneul pentru locurile 1-4, unde s-au calificat echipele: Arcada GALAȚI, Dinamo, CSA Steaua și SCM U Craiova.

În deschiderea turneului Arcada GALAȚI va evolua pe teren propriu cu SCM U Craiova azi de la ora 18,00 iar în capitală se joacă derby-ul bucureștean între clubul armatei și Dinamo de la ora 19,00 .

Vom avea reeditarea semifinalei Cupei României de acum 10 zile, din cadrul turneului Final care s-a disputat la Brașov. Atunci s-a impus Arcada cu scorul de 3-1. Arcada pornește lupta pentru titlu cu un avans de 4 puncte față de ocupanta poziției a doua CSA Steaua, 55 p.

CSA Steaua – Dinamo, ora 19.00, în direct la TVR 3

Roș-albaștrii și Dinamo vor încerca să se ridice la nivelul meciurilor de odinioară. În acest sezon cele două formații s-au mai întâlnit de două ori, de fiecare dată gazdele s-au impus cu 3-0. Steaua ocupă locul secund și are un avans de două puncte  față de Dinamo, situată pe poziția a treia.

Program etapa 1 play-off loc. 1-4

În cadrul turneului pentru locurile 5-8, Știința Explorări Baia Mare va evolua în compania echipelor Olimpia Titanii București, SCM Zalău și CSU Știința București. În primul meci al turneului băimărenii au pierdut în trei seturi duelul cu SCM Zalău iar Titanii a învins-o pe Știința București, scor 3-0.

Rezultate etapa 1 | loc. 5-8

Pentru evitarea retrogradării (turneul pentru locurile 9-12) vor lupta Unirea Dej, Rapid București, Universitatea Cluj și CSU UV Timișoara.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii