joi, august 18, 2022

Laurențiu Lică: Sperăm să începem cu dreptul noul sezon

by Redacția
Campionatul național la volei masculin va debuta azi, 9 octombrie. În prima rundă din noul sezon competițional, campioana Arcada GALAȚI, va întâlni pe CS Titanii, în timp ce SCM U Craiova va juca în capitală pe terenul echipei Știința București.

„Aș vrea să subliniez că sunt surprins că echipa s-a omogenizat foarte bine după aceste nouă meciuri de pregătire. Nu avem probleme fizice, așa că debutul de sezon de găsește într-o formă bună. După cum știți, fiecare debut de sezon este foarte important, chiar dacă Știința nu arată prea bine pe foaie. Noi știm că o deplasare în București este dificilă. Ne focusăm pe acest meci și sperăm să începem cu dreptul noul sezon.” a declarat Laurențiu Lică pentru pagina de socializare a clubului oltean.

Prima etapă a sezonul debutează în data de 9 octombrie iar ultima rundă din TUR se va disputa în data de 15 decembrie 2021. Returul începe pe 15 ianuarie 2022 iar ultima etapă este programată în 5 martie 2022. A doua parte a campionatului va începe pe 19 martie și se va încheia în 16 aprilie 2022.


Dinamo Bucureşti a câştigat la Braşov, SuperCupa României la volei masculin, după ce a învins campioana en-titre Arcada Galaţi, scor 3-1. Dinamo, deţinătoarea Cupei României, a fost condusă cu 1-0 şi 2-1 la seturi, dar a reuşit să revină şi să îşi adjudece trofeul.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii