Neven Hrupec revine la HC Dunărea Brăila

by Redacția

După rezultatele mai slabe din Liga Florilor, 4 înfrângeri în cinci etape, conducerea clubului HC Dunărea Brăila și antrenorul Morten Soubak au luat decizia de a întrerupe contractul pe cale amiabilă. Noul tehnician al brăilencelor va fi croatul Neven Hrupec, care revine la Brăila după ce în vară a plecat la campioana Croației, Podravka Koprivnica.

HC Dunărea are un buget de peste 1,5 milioane de euro, iar după 14 runde ocupă poziția a șaptea în clasamentul Ligii Florilor, adunând 22 de puncte.

”A fost o plăcere să lucrez cu această echipă. Îmi pare rău că nu am reușit să performăm, chiar dacă înainte de Crăciun eram pe drumul cel bun, câștigând ultimele meciuri din 2021. Începutul anului 2022 a fost o mare provocare, unele jucătoare s-au accidentat, pe când altele s-au confruntat cu infecția SARS-COV2. Urez atât fetelor cât și clubului și suporterilor toate cele bune și succes. Toată stima!” a declarat antrenorul danez, Morten Soubak.

De la începutul anului 2022, echipa a pierdut 4 partide din ultimele 5 întâlniri, între care două pe teren propriu, cu SCM Craiova și Minaur Baia Mare, dar și în deplasările de la Dacia Mioveni și HC Zalău, acumulând numai 3 puncte în Liga Florilor, îndepărându-se considerabil de la obiectivul stabilit.

”Rezultatele din ultimele meciuri și modul în care s-a prezentat echipa în acest an ne-au obligat să luăm o decizie în acest sens. Îi mulțumim lui Morten Soubak și îi urăm succes în continuare” a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole

Citește și...