Arcada Galați învinge Zalăul cu 3-1 după „câteva” faze controversate

Voleibaliștii gălățeni au obținut miercuri, o victorie de trei puncte în fața echipei Volei Municipal Zalău, după aproape două ore de joc, într-un meci din cadrul etapei a 17-a a DivizieiA1 la volei masculin.

Arcada Galati – Volei Municipal Zalău 3-1 (25:16, 25:16, 20:25, 25:22)

Primul set a fost de partea gălățenilor, care au început în forță și au condus cu 9-1 după un as a lui Ivan Raic. Arcada s-a desprins la 21-11, iar pe final a închis setul la 16. Setul al doilea a revenit Arcadei la 16 după 22 de minute de joc, fiind cel mai scurt din acest meci. În setul al treilea Zalăul a revenit în joc și a condus 16-10 respectiv 20-15, iar pe final s-a impus la 20 după un blocaj la fileu al lui Răzvan Mihalcea. Setul patru a avut un început echilibrat, 3-4 și cartonaș roșu Bălean. S-a mers punct cu punct până la 13-13, iar la scorul de 16-13 Răzvan Mihalcea a primit cartonașul roșu. Pe final de set Arcada s-a impus la 22, după 32 de minute de joc câștigând trei puncte importante. 

De la gazde s-a remarcat Raic cu 17 puncte, în timp ce de la ardeleni Matei a punctat de 13 ori. La fileu Arcada a reușit opt blocaje, în timp ce zălăuanii au avut zece blocaje.

„Dacă se vor pastra condițiile de desfăsurare a meciurilor ca și cel de la Galati, Arcada nu va mai pierde niciun meci în acest campionat.” a declarat Vasile Coța președintele clubului ACS Volei Municipal Zalău.

Urmărim cu mare interes campionatul național și îl promovăm etapă de etapă, dar din păcate spectacolul voleibalistic la care am asistat în această seară lasă de dorit. Nu acuzăm arbitrajul să nu se înțeleagă greșit, dar „domnilor” avem și noi ochi să vedem ce e de văzut. 

În următoarea etapă, Arcada stă, în timp ce Volei Municipal Zalău va juca pe terenul echipei CSM București, partida fiind programată sâmbătă de la ora 17,00. 

Rezultatele etapei:

[themeum_button size=”lg” type=”info” url=”https://www.sportexclusiv.ro/clasament-volei-masculin/” text=”VEZI CLASAMENTUL”] [themeum_category category=”handbal” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

Doliu în voleiul românesc!

Redacția

Pedro Cardoso pleacă de la Zalău

C. Sabău

Filip Constantin la Arcada Galați

Mircea M

Doi jucători pleacă de la Dinamo

Oana B

Patru plecări de la Arcada Galați

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More