Handbal Club Zalău și-a prezentat achizițiile din această vară!

Handbal Club Zalău a perfectat lotul pentru următorul sezon competițional. Echipa clasată pe poziția a noua în ediția trecută a Ligii Florilor, a făcut câteva mutări în această pauză competițională. La finalul sezonulul HC Zalău s-a despărțit de cinci jucătoare: Severin, Nichitean, Șerban, Ivan și Sabou.

Echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici a perfectat șase transferuri înainte de începerea pregătirilor pentru următorul sezon, care se anunță extrem de echilibrat, având în vedere transferurile din Liga Florilor.

Andreea Mărginean, inter dreapta, în ultimele trei sezoane a jucat pentru Gloria Buzău, fiind considerată de către Gheorghe Tadici, o jucătoare cu experiență și potențial.

Toth Krisztina, 19 ani, vine la Zalău de la Academia echipei Gyor. „Are calități foarte bune și îndemânare. ” a spus Tadici.

Loredana Vartic, a evoluat în sezonul trecut la Activ Prahova Ploiești. Ioana Bălăceanu, al cincilea transfer, vine de la Dunărea Brăila, fiind componentă a echipei naționale de tineret.

Andreea Bujor cea de a șasea achiziție, comparată de către Tadici cu Valeria Motogna, din punct de vedere al calităților fizice și motrice.

Pentru ediţia următoare de campionat, HC Zalău va avea trei jucătoare străine, Mouna Jlezi, Toth Krisztina (dublă cetățenie) şi Emilija Lazic.

Lot HC Zalău sezon 2021/22

HCZalau

#JucătorAliniereGoluri
1rouTagean VioricaPortar0
3rouNecula Daniela-Iordăniţa1
4rouGHERGHE Alexia-Ioana0
5srbEmilija LazicInter Stanga2

HC Zalău va debuta în noul sezon în 24 august,  în primul tur al Cupei României unde va întâlni pe Universitatea Cluj.

În prima etapă din Liga Florilor, HC Zalău va juca în deplasare cu Dunărea Brăila pe data de 4 septembrie.

Citește si...

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Dunărea Brăila a câștigat la Zalău

Mircea M

Minaur învinsă la limită de Corona Brașov

Mircea M

CSM Târgu Jiu, o nouă confruntare europeană în acest weekend

Vasile.M

Un club din România are mari probleme financiare. Jucătorii sunt neplătiți de 5 luni

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More