Marian Constantin: Ne așteptam la un meci greu. Sper să continuăm pe aceeaşi linie!

Campioana României, Volei Municipal Zalău, s-a impus în prima etapă a noului sezon competiţional cu o victorie în trei seturi în fața maramureșenilor de la Știința Explorări Baia Mare.

Municipal Zalău – Știința Explorări Baia Mare 3-0 (25-18, 25-20, 25-20)

“Ne aşteptam la un meci greu, dar băieţii au răspuns bine la comenzi, îi felicit pe acestă cale. Este un început bun de campionat şi sper să continuăm pe aceeaşi linie. Un campionat dificil, iar dacă nu tratezi meciul cum trebuie, pierzi puncte importante. După cum ați văzut Arcada Galați s-a impiedicat acasă cu CSM București și au pierdut un punct cu o echipă bună. Trebuie să ne concentrăm pentru fiecare meci indiferent cu cine jucăm. Avem un campionat dificil, avem o deplasare la Cluj unde vom juca cu prima echipă, iar dacă scorul ne va permite vom face și schimbări pentru a ne optimiza jocul” a declarat Marian Constantin la finalul partidei cu Explorări Baia Mare.

Campioana României, Volei Municipal Zalău va juca următorul meci în deplasare, în faţa echipei Universitatea Cluj. Partida este programată sâmbătă, 14 octombrie, la ora 12.00 la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.