Sergiu Stancu: Sunt campionii României și au o echipă foarte bună! Campionatul se joacă până la final!

Echipa Tricolorul Ploiești întâlnește azi la Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiești, de la ora 18:00, campioana României, Volei Municipal Zalău în ultima partidă a etapei a 21-a.

În tur Tricolorul s-a impus la Zalău, cu 3-1 (25–15, 21-25, 25-20, 25-21), provocând înfrângerea campioanei pe teren propriu după o perioadă de un an şi jumătate de invincibilitate!

În perspectiva jocului tehnicianul principal al echipei  Tricolorul a menționat câteva aspecte legate de acest meci foarte important.

“Din păcate, așa cum nu a fost până acum, situația medicală a sportivilor din lot nu este tocmai bună! Avem probleme la echipă și vrem să vedem cum putem să ne descurcăm cu recuperarea. O să iau o decizie chiar înainte de meci, o să văd câți vor fi apți de joc sută la sută! Măcar ca și exemplu, Nikita Stulenkov nu a putut fi folosit în ultimele două partide! Iar mâine vom întâlni campioana en-titre.

Ei sunt campionii României și au o echipă foarte bună! Au schimbat antrenorul, au obținut rezultate bune și vor să se apropie de foma care să le permită lupta pentru un loc pe podium! Au jucători cu o vastă experiență în campionatul nostru și, cu siguranță, vor lupta fără menajamente!

M-ați întrebat despre victoria Arcadei la Steaua. Nu sunt prea multe de spus, poate doar că a fost o partidă normală de campionat! Am mai afirmat, consider că nimic nu se va știi până în ultima etapă a play off-ului, la fel ca și anul trecut! Personal, sunt convins că noi vom avea o evoluție din ce în ce mai bună și, totodată, vreau să acumulăm cât mai multe puncte. O să fie un play-off foarte interesant!”  a declarat Sergiu Stancu pentru site-ul oficial al clubului ploieștean.

VEZI CLASAMENTUL

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate