Volei Municipal Zalău la a șaptea victorie în acest sezon competițional

Volei Municipal Zalău s-a impus cu scorul de 3-0 în fața echipei Dinamo București și a obținut o victorie de trei puncte, după o oră și 14 de minute de joc, într-un meci din cadrul etapei a opta a Diviziei A1 la volei masculin.

În primul set, Volei Municipal Zalău a reușit să se impună cu 25:23, după 27 de minute de joc în fața unui public numeros. Setul al doilea a fost mai echilibrat, dar pe final echipa pregătită de tehnicianul bulgar Nikolay JELIAZKOV a fost mai atentă și s-a impus la 19. În setul al treilea, zălăuani au fost mai preciși și au reușit să se impună cu 25:12 după mai multe erori ale oaspeților. De la gazde s-a remarcata Jani Jeliazkov cu 15 puncte, în timp ce de la oaspeți Didorciuc a punctat de 11 ori. La fileu ardelenii au reușit să blocheze de nouă ori, Leo Dal Bosco și Jani Jeliazkov fiecare cu câte patru blocaje în timp ce echipa Dinamo a blocat la fileu doar de două ori.

După cele trei puncte câștigate Volei Municipal ocupă primul loc în clasamentul DivizieiA1 cu 22 puncte acumulate, la egalitate cu SCM Universitatea Craiova dar cu un setaveraj mai bun.

În următoarea etapă Volei Municipal Zalău joacă în deplasare pe terenul nou promovatei CSM Câmpia Turzii partida fiind programată sâmbătă 8 decembrie de la ora 18,00.

Rezultatele etapei:

[themeum_button size=”lg” type=”success” url=”https://www.sportexclusiv.ro/clasament-volei-masculin/” text=”VEZI CLASAMENTUL „]

[themeum_category category=”stiri” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Știința Explorări, victorie spectaculoasă cu Steaua

Ionuț Popa

Steaua se întoarce fără punct de la Baia Mare

Mircea M

Corona Brașov bifează a 17-a victorie

Oana B

Știința Explorări joacă acasă, cu Steaua

Mircea M

Programul etapei a 19-a, un meci va fi televizat

Mircea M

Laurențiu Lică după victoria de la Zalău

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More